Hő- és füstelvezető ablakok

(NRWG)

A hő-, és füstelvezető szerkezetek (NRWG) feladata, hogy tűz esetén az épületből a keletkezett füstöt elvezesse. A vezérlő rendszer veszi a jeleket, így tűz vagy füst esetén a nyílászárók automatikusan kinyílnak egy meghatározott fokban, a füst jelzésétől kezdve 60 másodpercen belül ki kell nyitniuk. Ennek párjai a légutánpótló szerkezetek, amik szintén motoros működtetéssel nyílnak a vészjelzésre. A MARSHALL rendelkezik CPR számmal, amely alapján jogosult a gyártásra..

aluminium-ho-es-fustelvezeto-ablak-kep

TŰZGÁTLÓ ALUMÍNIUM AJTÓK, TÉRELVÁLASZTÓK

a professzionális védelem

A tűzgátló szerkezetek esetén a profil külső és belső kamrái tűzgátló betéttel vannak kitöltve, az ajtó vagy a fix ablak speciális minősített tűzgátló üvegezést kap, ami több rétegben össze van ragasztva. Együtt a szerkezet biztosítja a 30, 60 vagy 90 perces ellenállást a tűz továbbterjedésével szemben. A MARSHALL rendelkezik CPR számmal, mely alapján jogosult a gyártásra.

PÁNIK ÉS MENEKÜLŐ AJTÓ

alumínium

A pánik és menekülő ajtó speciális zárszerkezet becsukott állapotból, annak előzetes ismerete nélkül, egyetlen mozdulatra lehetővé teszi a gyors, biztonságos menekülést. Az egyik típusa az EN 1125 szabvány szerinti pánikajtó, jellemzően plázákban, és olyan helyeken használják, ahol nincs mód a menekülő útvonal oktatására. A másik típusa az EN 179 szabvány szerinti menekülő ajtó viszont az adott ingatlanban dolgozó, vagy tanuló személyek számára készült, akik részesültek tűzvédelmi oktatásban, és ismerik a menekülő útvonalat, vészkijáratot. A MARSHALL rendelkezik CPR számmal, mely alapján jogosult a gyártásra.

BEJÁRATI PORTÁL

alumínium

Azok az intézmények, társasházak, központok, ahol nagy az ügyfélforgalom, kedvelt megoldás a portál, melynek előnye, hogy a nagyméretű üvegezett felületen keresztül rengeteg fény jut az ingatlanba. Ezeknék egy vagy több ajtón keresztül zavartalanul megoldható a be- és kijárás. Az alumínium profilból készült masszív portálrendszer kimondottan az intenzív használatra lett kifejlesztve.

függönyfal

alumínium

Irodaházak, közösségi ingatlanok kedvelt homlokzati megoldása a függönyfal. Emellett divat lett a családi házaknál is, a nagyobb üvegfelület, és a kis látszó keretszélesség miatt. Különféle biztonsági és hőszigetelő üvegekkel készülhet, masszív alumínium szerkezettel. Az eleganciát fokozza, hogy nagyon keskeny lizénával is gyártható, akár struktúrális üvegfalként is, így látványban leginkább az üveg dominál, és nem a keret.

struktúrált függönyfal

alumínium

A függönyfal esztétikailag továbbfejlesztett, exkluzív kivitelű változata, a struktúrális üvegezés. Ennek lényege, hogy a külső felület üveg-üveg kapcsolódású, azaz nem láthatók külső lizénák, vagy vízszintes bordák. Ezáltal gyönyörű, egybefüggő üvegfelület látható, aminek látványát nem törik meg a vízszintes vagy függőleges bordák. Alternatív megoldásként a függönyfal készülhet fél-struktúrális üvegezéssel is, ekkor csak vízszintes bordák láthatók. A profilrendszer üvegtetők készítésére is kiválóan alkalmas.

IRODAI TÉRELVÁLASZTÓ

alumínium

Az irodai térelválasztó rendkívül rugalmas megoldás a belső terek felosztására. Egyszerre valósítható meg a diszkréció és az átláthatóság, a dupla üvegréteg közötti árnyékolónak köszönhetően. Az üveg választható fokozott hangszigetelési tulajdonságokkal, ami nem csak a csendes irodai környezetet teremti meg, de baleset (üvegtörés) ellen is védelmet nyújt.

IRODAI TÉRELVÁLASZTÓ

ALUMÍNIUM MB-45

Az MB-45 egy légies kivitelű irodai térelválasztó, ami nagyfokú rugalmasságot biztosít a belső terek felosztására, úgy, hogy a hang nem szűrődik ki, de a beláthatóság megmarad. Választható hangszigetelt üveg, ami nem csak a csendes irodai környezetet teremti meg, de baleset (üvegtörés) ellen is védelmet nyújt.

TÉRELVÁLASZTÓ ÜVEGFAL

MB EXPO

Az MB-EXPO térelválasztó falak rendszere nagyméretű belső terek felosztására szolgál, amelyek jellemzően üzletközpontokban, de gyakran irodákban is előfordulnak. Technikai jellegzetessége, hogy a hőkezelt üveg csak alul és felül van rögzítve, szorítóprofilokkal. Ezekből üvegfalak, teljesen üvegezett szárnyas- és lengőajtók, valamint harmonika- és lapolható ajtók létrehozására van lehetőség. Az MB-EXPO rendszer lehetővé teszi maximum 4 m magas felépítmények kivitelezését, amikor az ajtószárnyak maximum szélessége 1,4 m.

TŰZGÁTLÓ ÜVEGFAL

MB78EI

Irodai üvegfal rendszer – tűzgátló kivitelben. Az MB78ei rendszer óriási előnye, hogy nem kell kompromisszumot kötni a design és a funkcionalitás között. A hatalmas üveglapok közé ugyanis nem a függöleges profilelemek kerülnek, hanem csak egy 4 mm-es szilikon illesztés. Így légiesen elegáns térelválasztó rendszert kapunk, ami egyben tűzgátló üvegfalként is működik.

INGYENES ÁRAJÁNLAT, KORREKT ÁRKÉPZÉSSEL,

AKÁR 48 ÓRÁN BELÜL…

KÉRJ AJÁNLATOT MOST!

WinDo

1204 Budapest, Kende Kanuth utca 94.

 
 
Műanyag és Alumínium ablak- ajtó forgalmazása és beépítése az ország egész területén!
 
Minden jog fenntartva! © WinDo – Budapest