Egy kis összegző a munkánkról

Rólunk

Mi egy forgalmazó és kivitelező cég vagyunk 8 éve a szakmában

Fennállásunk óta több ezer lakossági és intézményi ablak- és ajtóbeépítést végeztünk, főként Budapesten illetve vonzáskörzetében. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tapasztalatainkat és tudásukat maximálisan kihasználva megoldjuk az ablak- és ajtóbeépítési feladatokat.

A munkatársaink jelentős része már hosszú ideje tagja a csapatunknak. Gyakorlatilag minden típusú épülettel és beépítési szituációval találkoztunk. Legyen az panellakás, téglából épült társasház, vályogból épült régi parasztház, műemlék jellegű lakás, vízparti nyaraló, panzió, iskola, óvoda, ipari csarnok, minden ingatlan típushoz megtaláljuk a legmegfelelőbb műanyag vagy épp alumínium  nyílászárót.

Munkánk során nagyfokú precizitással, és gondossággal járunk el, mivel tudjuk, hogy nem elegendő egy kiváló műanyag ablak, vagy ajtó vásárlása, ehhez megfelelő szakmai színvonalú beépítés is fontos. Csak minőségi szerszámokat (Milwaukee, DeWalt)  és segédanyagokat használunk, rutinosan, gyorsan, az ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva dolgozunk.

A piacvezető MARSHALL Ablakgyár arany fokozatú partnerei vagyunk, országosan is jelentős mennyiségű és minőségű ablakcserét végeztünk el eddig. Többek közt ennek köszönhetően érdemeltük ki ezt az elismerést. Te is bízhat a WinDo csapatában, keressen bennünket bizalommal!

Szolgáltatásaink

  • INGYENES szaktanácsadás
  • helyszíni felmérés, árajánlat készítés
  • Régi szerkezetek kibontása
  • Bontott anyag elszállítása
  • Új szerkezetek szakszerű beépítése
  • Kőműves helyreállítás
  • Külső-belső takarólécezés
  • Régi redőnyök le-fel szerelése

 

Kimagasló minőségű alapanyagok

A MARSHALL az ajtó-ablakgyártás során kizárólag a legjobb minőségű beszállítók alapanyagait használja. PVC profilok terén Németország leginnovatívabb profilgyártó nagyvállalatának, a Gealan-nak a profiljait
használjuk, már több, mint 12 éve. Alumínium üzletágban a világelső, és több, meghatározó profilgyártó termékeit építjük be az ablakokba, ajtókba, tolóajtókba illetve minősített alumínium szerkezetekbe egyaránt

 

Csúcstechnológia a gyártásban

A MARSHALL teljesítette a legnagyobb értékű nyílászáró gyártógép- és ingatlan beruházásokat az utóbbi években. Jelenleg is folyamatban vannak az ingatlanfejlesztések a bővülő megrendeléseknek köszönhetően. A csúcstechnológiás gépek a számítógéppel tervezett egyedi méretű, és tulajdonságú nyílászárókat minőségi profilból, üvegből és vasalatból rövid időn belül állítják elő, kiemelkedő precizitás mellett.

 

 

Két hatalmas gyártóközpont

Az egri és a káli központ együttes területe már közel futballstadion méretű. Üzemi, raktár és irodai funkciókat betöltő épületei összesen 8.000 m2-t tesznek ki, melyek jelenleg is bővítés alatt állnak.

 

Extrém méretű üvegek daruzása, szállítása

A MARSHALL felkészült a rendkívüli méretű üvegek, nyílászárók daruzására, akár speciális körülmények között is. A több, mint 100 MFt-os beruházás eredménye, hogy szokatlanul nagy méretű üvegeket tudunk a nyílászáróba illeszteni. Liftünk segítségével akár hat emelet magasságig is szállíthatók az ablakok, ajtók. Speciális gépparkunk lehetővé teszi a gyors és biztonságos beépítést, a bonyolult megközelíthetőség, vagy az extrém méretek ellenére is.

WinDo

1204 Budapest, Kende Kanuth utca 94.

 
 
Műanyag és Alumínium ablak- ajtó forgalmazása és beépítése az ország egész területén!
 
Minden jog fenntartva! © WinDo – Budapest